Casandra Cass

Ona je kraljica burleske, a nekad je bila dečko. Hejterima poručuje: “Možete me poljubiti u moju veliku seksi guzu”

P. N.

Foto. instagram, You Tube

Foto. instagram, You TubeUvijek sam bila zabavljač, voljela sam zabavljati i uživala sam u fancy kostimima, kaže Casandra Cass glumica i performerica burleske u Los Angelesu.


Ono što je čini posebnom u odnosu na ostale, Casandra nije oduvijek bila žena iako se tako osjećala još dok je bila dijete.

Casandra Cass je rođena 1977. godine u Des Moinesu, u Iowi, u SAD-u, u obitelji u kojoj je majka bila domaćica, a otac nogometni trener. Odrasla je sa svoje troje braće.


Još kao dječak osjećala se kao djevojčica, a kad je svom ocu to i priznala, on ju je samo pogledao preko novina i upitao je: »Tko će te takvu voljeti? Zašto bi netko želio biti s tobom?! Bit ćeš najružnija žena.«


Uz četiri sina, otac se nije mogao pomiriti s time. Majka Sandra imala je puno više razumijevanja za njezinu želju i osjećaje. Zbog toga je kasnije Cassandra u svoje novo, žensko ime, uključila i majčino


. Majka Sandra umrla je pred nekoliko godina od karcinoma, ali Cassandrin otac još uvijek je živ.


Cassandra nije mogla odustati od onoga što je osjećala, unatoč svom ocu, željela je postati lijepa žena. Otišla je u Hollywood i započela sa svojim novim životom.


foto: Instagram


foto: InstagramPoput mnogih transrodnih pojedinaca, Cassina je tranzicija bila postupna. Najprije se počela predstavljati kao žena, odjevajući žensku odjeću, uživajući u stiliziranju ženstvenih frizura i šminkanju.


Nakon medicinskih savjetovanja i edukacije o procesu promijene spola konačno je donijela i odluku o hormonskoj terapiji i plastičnoj kirurgiji.


foto: Instagram


foto: InstagramNakon preseljenja u San Francisco, podvrgnula se operaciji promijeni spola. Cassandra je potrošila pozamašnu svotu kako bi platila sve estetske zahvate na svom licu i tijelu te jednog dana bila lijepa žena. Operirala je sve: bradu, obraze, nos, adamovu jabučicu, grudi, stražnjicu, vaginu …


foto: Instagram


foto: Instagram
– Nisam željela biti obična, prosječna žena, željela sam biti lijepa žena! Željela sam kad uđem negdje da svi vide da sam ušla, da budem primijećena!


Cassandra je kraljica burleske, ona na ulici i gdje god da se pojavi izgleda kao »super komad«. U klubu gdje nastupa kao zvijezda burleske obožavatelji su oduševljeni njezinim nastupima, ona je ženstvenija od mnogih žena!


foto: Instagram


foto: InstagramUživa u svakom nastupu, jer burleska je za nju pravo uzbuđenje:


– Što volim kod burleske?! Maštu, mogu biti tko god poželim, fatalna crnka, plavuša ili crvenokosa Jessica Rabitt! To me čini sretnom!


Kod burleske volim glamur i nedodirljivost, jer ona ipak šalje poruku muškarcima: budi spreman kad mi dolaziš! I zaista mogu rreći da muškaraci to prepoznaju i poštuju to što radim.


foto: Instagram


foto: InstagramCassandra jako brine o svom tijelu i redovito vježba kako bi zadržala savršenu liniju. Želi biti ikona, zvijezda,


No, nije uvijek bilo lako. Cassandra kaže kako svi koji se odluče na takav život moraju biti jako čvrsti i hrabri, te se okružiti ljudima koji ih vole i razumiju.


foto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: InstagramDo sada kraljica burleske sudjelovala je ju nekoliko reality showa, dokumentaraca, a gostovala je i u mnogim TV emisijima, dok je na gay paradi sudjelovala odjevena u kostim sirene kao »Velika riba«.


Svojim nastupima Cassandra Cass ostavlja publiku bez daha, a svim hejterima poručuje kako je mogu »poljubiti u guzu«.


foto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: Instagram