Ashley Graham

Omiljeni plus size model objavila sretnu vijest: “Slavimo našu rastuću obitelj!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Ashley Graham, Instagram

FOTO/Ashley Graham, Instagram

Graham je suprugu zaželjela sretnu godišnjicu i rekla da će im životi "postati još bolji"“Iznenađenje!” – tako je model Ashley Graham objavila sretnu vijest o svojoj prvoj trudnoći. Graham je s mužem Justinom Ervinom proslavila i devetu godišnjicu braka. Sretan je par objavio kratki video na Instagramu, u kojem se jasno vidi trudnički trbuščić. 


Graham je suprugu zaželjela sretnu godišnjicu i rekla da će im životi “postati još bolji”.


Ervin je na svom Instagram profilu pokazao snimku ultrazvuka, poljubivši usput suprugu. Nazvao ju je svojom “svakodnevnom inspiracijom” i dodao: “Volim tebe i volim nas”.
“Prije devet godina na današnji dan, udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to najbolje putovanje s najdražom osobom u mom životu! Danas se osjećamo zahvalno, blagoslovljeno i uzbuđeno dok slavimo našu rastuću obitelj”, stoji u objavi Ashley Graham.


Sretnom paru je među prvima čestitala glumica Reese Whiterspoon napisavši da je “vrlo sretna zbog njih oboje”, a čestitkama se pridružila i manekenka Hailey Bieber.U komentarima su im brojni kolege i obožavatelji čestitali na sretnoj vijesti, uz divne želje i izjave da će biti odlični roditelji. Čestitamo!