Postigao sve?

Omiljeni glumac planira u mirovinu: “Mislim da ću uskoro odjahati u zalazak sunca”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Glumac je i prošle godine najavio mirovinu, ali je ipak odustao. Glumac Jack Black (50) je najavio plan za mirovinu nakon “možda još samo jednog filma”, doznajemo s LADBiblea.


Kazao je da bi “Jumanji” mogao biti njegov pretposljednji film nakon kojeg se nada da će provesti više vremena sa suprugom i njihova dva sina. “Pa, ima još jedan album Tenacious D-a kojeg bih volio snimiti. Možda nakon još jednog filma. Nekako mi se sviđa ideja ranije mirovine. Ne baš prerane. Imam pedeset godina”, kazao je Black.


“Već dugo vremena govorim da je ovo posljednji film. Vidjet ćemo. Ne mogu reći što mi je iduće jer je još prerano – ureknuo bih se. Imam nekoliko trikova u rukavu. Ali ne previše. Mislim da ću uskoro završiti. Odjahati u zalazak sunca”, dodaje.
Objasnio je i da je obitelj veliki razlog zbog kojeg se trenutno želi umiroviti jer provodi previše vremena daleko od kuće. Dodao je i da nije veliki obožavatelj petogodišnjih planova te da bi se definitivno vratio ako mu Tarantino pokuca na vrata.  


Ako i ne nastavi s glumačkom karijerom, još uvijek želi nastaviti s Tenacious D-em, kazavši da će se uz Kylea Gassa “100 posto” vratiti na turneju u Ujedinjeno Kraljevstvo. 


Nije ovo prvi put da mnogima omiljenim glumac spominje mirovinu. Tijekom govora prošle godine kada mu je otkrivena zvijezda na Stazi slavnih u Hollywoodu, kazao je: “Ovdje sam da objavim i svoju mirovinu”, na što su mu obožavatelji odgovorili glasnim “boo”. “Ne, shvatio sam. Shvatio sam. Izmislio sam to!”, odgovorio je tada. 


Prošlog je tjedna u intervjuu tijekom emisije “Live” s Kelly i Ryanom kazao: “Zašto nastaviti? Jednom kada dobiješ zvijezdu na Stazi slavnih, postigao si najvišu razinu odličnosti”, prenosi LADBible.