Istraživanje Forbesovih novinara

KAKVA BLAMAŽA Je li Kylie Jenner lažirala podatke o svom financijskom statusu? Evo što kaže na to

S.M.

Kylie Jenner/Instagram

Kylie Jenner/Instagram

U priču se uključio i njezin odvjetnik.Odvjetnik Kylie Jenner zahtjeva od Forbesa da uklone članak u kojem je optužuju za laganje tijekom stjecanja statusa milijarderke, prenosi Page Six.


“Pregledali smo Forbesov članak u kojem optužuju Kylie da je mrežom laži i obmane napuhala svoje financijsko stanje. Članak je pun laži”, kazao je Michael Kump u izjavi za The Post.


“Forbesove optužbe usmjerene prema Kylie i njezinom računovodstvu da su ‘krivotvorili povrate poreza’ su netočne i zahtjevamo da Forbes odmah i javno povuče tu i ostale izjave”, dodaje odvjetnik.
Forbes je objavio ekskluzivan članak u kojem su Jennerici “skinuli” titulu najmlađe samoostvarene milijarderke uz tvrdnje da je koristila lažna izvješća i time povećala stanje imovine.


Kažu da Jennerica ima manje od 900 milijuna dolara nakon što je navodno, lažirala zaradu svoje kompanije Kylie Comsmetics te ekonomski efekt kojeg je pandemija koronavirusa imala na kozmetičku industriju.


“Tužno je što je Forbes uzeo tri novinara da istraže efekt koronavirusa na financijama Kylie Jenner. Ne bi takvo što očekivali od tabloida, a kamoli od Forbesa”, kazao je Kump.


Kylie Jenner je također negirala navode, nazvavši ih “netočnim izjavama i nedokazanim pretpostavkama”.Iz Forbesa kažu da stoje iza svoje priče.


“Objavljenja istraga je uzrokovana novootkrivenim dokumentima koji otkrivaju velike razlike između informacija koje su privatno dostavljene novinarima od onih koje su javno dostavljene dioničarima. Naši su novinari uočili razlike i proveli mjesece u otkrivanju činjenica”, poručuju iz Forbesa.