Marija Šekerija

Obožavatelj hrvatskoj Beyonce: Đaba te muški svijet gleda, kad te ne može nitko da ima!

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramĐaba te Muški svijet gleda, kad te ne može nitko da ima! – napisao je jedan obožavatelj ispod izazovne fotografije Marije Šekerije, natjecateljice u tv showu Supertalent.


Za vrijeme posljednjeg nastupa Marija se nije štedjela, pa su joj strasni koraci plesne koreografije nehotice otkrili previše, jer haljina s dubokim prorezo zadigla se i zum kamere zalutao je do njezinog donjeg rublja.


Mariju sve češće nazivaju hrvatskom Beyoncé, a žiri je oduševila još na audiciji izvedbom pjesme Marije Šerifović ’11’ . Jedan od obožavatelja njezinu je izvedbu oduševljeno komentirao: »Ženo koja si ti boginja, kapa do poda!«
foto: Instagram


foto: InstagramMarija se uz osmijeh zahvalila svim navijačima za sve čestitke i podršku koju je dobila, a sjetila se i riječi svoje majke koja joj je uvijek govorila »da onaj tko pjeva zlo ne misli«:


– Dragi moji ljudi, dojmovi su se slegli, želim vam se zahvaliti na podršci tijekom natjecanja.. Također vam želim reći, da sam toliko uživala u snimanju ovog projekta i da sam prezadovoljna svojim nastupima i ljudima koji su doprinjeli njima. Naravno da sve može bit još bolje uz vježbu, ali ja sam zadovoljna polufinalnim nastupom, unatoč tome što sam u dva dana naučila ovu koreografiju.. Hvala koreografu Igoru Barberiću i vokalnoj mentorici Mariji Husar ️ koji su mi još više prirasli srcu i koji su me naučili puno toga, i naravno ostalim ljudima koji su se divno zauzeli za mene, također šminkerici koja je došla čak iz Rijeke Nini Nikčevič … Ovo nije kraj naravno, nego tek početak s kojim ću nadam se otvoriti mnoga druga vrata i gurati dalje..


Zahvalna sam Bogu, što mi je dao puno više od samog talenta pjevanja, ovaj put sam pokazala svoj talent za ples i glumu.. i dokazala sebi i ljudima da sam stvorena za scenu.. Pokazat ću vam još puno toga ako ostanete uz mene.. ️ Hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su me pratili u publici i pred malim ekranima… Mama mi je uvijek govorila, tko pjeva zlo ne misli! God stays with me! 


foto: Instagram


foto: Instagram