Posljednji ispraćaj

Obitelj i prijatelji se oprostili od Saše Zalepugina: “Ostaješ s nama za sva vremena”

Portal Novi list

Foto Luka Stanzl/PIXSELL

Foto Luka Stanzl/PIXSELL

Bio si svjestan da voliš i da si voljen. Imao si Tihanu, djecu, unuke..., oprostio se sin Ivan od svog ocaNa zagrebačkom Krematoriju jutros je održan posljednji ispraćaj Saše Zalepugina, koji je preminuo od posljedica moždanog udara. Od legendarnog televizijskog voditelja oprostila se njegova obitelj, supruga Tihana i sinovi, te brojni prijatelji.


Dostojanstveni ispraćaj počeo je pjesmom “Što te nema” Jadranke Stojaković, a uslijedio je oproštajni govor Bože Sušeca, dugogodišnjeg televizijskog kolege Saše Zalepugina.


“Od sveg ti srca hvala”


Sušec je, prenosi Večernji, kazao kako je dugo radio sa Sašom, ali nije susreo nekog tko je radio s toliko važnih i različitih ljudi kao što je Saša radio s poznatima od Nixona, Sinatre, Rogera Moora do Sophije Loren.
“Od sveg ti srca hvala, u ime ljubitelja ‘Nedjeljnog popodneva’! Ostaješ s nama za sva vremena. Ovo je privremeni rastanak”, poručio je Sušec.


Sanja Doležal uvijek će se sjećati brojnih anegdota sa Sašom.


“Bio je jedan od rijetkih koji je iskreno davao savjete i kritike i uvijek me zvao poslije mojih projekata, prvo bi me pohvalio pa nježno kritizirao. Sretna sam što sam ga imala uz sebe”, ispričala je Doležal.


Volio i bio voljen


Sašin sin Ivan oprostio se od svog oca.


“Bio si svjestan da voliš i da si voljen. Imao si Tihanu, djecu, unuke. U tvojim šutnjama često sam pronalazio smisao. Koliko god godina imam, uvijek ću biti tvoje dijete i želim te u ime obitelji ispratiti i ovaj put”, poručio je Ivan, prenosi Večernji.


Od Saše Zalepugina oprostili su se Tarik Filipović i njegova supruga Lejla, Nenad Korkut, Đelo Hadžiselimović, Zorica Kondža, Ksenija Urličić, Ivica Zadro, Vladimir Kočiš Zec, Zoran Škugor, Anita Dujić, Ivica Propadalo, Branko Uvodić…