Rainbow Manicure

Novi modni hit za proljeće i ljeto, koji obožavaju i sestre Jenner, naprosto će vas oduševiti

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Čini se da nas čeka izrazito šarena modna sezona, što je nakon ovih kišnih dana pravo olakšanje. 



Ako pratite modu, onda ste već uočili da je apsolutna vladarica ovog proljeća, kada su u pitanju boje – žuta. 


Velike modne kuće su predstavljale svoje kolekcije na različitim tjednima mode, a svaka od njih je naglasila važnost jarkih boja.


Od neonski žute, do baby plave i kričavo roze – nosit će se apsolutno sve.




Glede ostalih modnih hitova, sudeći prema društvenim mrežama i poznatim zvijezdama, apsolutni hit je “multicolored” manikura. 


Iako većina žena na nokte nanosi jednobojne lakove, pazeći često da su isti neutralnih nijansi, ovog proljeća i ljeta to ne bi trebao biti slučaj.


Djevojke su prihvatile raznolikost boja, pa je tako glavni hit da je svaki nokat u drugačijoj boji. 



Ova nas manikura vraća u djetinjstvo, kada je igranje maminom šminkom bio odličan izvor zabave. Dajte mašti na volju i neka vaši nokti zasjaju u duginim bojama. 



Ako vam se ovo čini previše šarenim, “rainbow” manikuru možete postići i samo jednom bojom. Odaberite bež ili plavu boju u različitim nijansama i stvorit ćete jednak, ali manje upadljiv efekt. 


Sestre Kendall i Kylie su već počele s ovim trendom, a pitanje je kada će se i ostatak Kardashianki uključiti u najnoviji hit. 



Dok se Kendall odlučila za prirodniju dužinu noktiju, njezina je sestra ipak dodala dužinu. Kylie je otprije poznata po dugačkim umjetnim noktima i sjajnim motivima, pa ne čudi da je odmah prihvatila i ovaj šareni hit za proljeće i upotpunila ga “ombre” efektom.