Scott Disick

Nije mu uspjelo oženiti Kardashianku, ali zato zna unovčiti sve: Sada se bogati na koronavirusu

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Uniseks majice stižu u bijeloj, crnoj i smeđoj boji po cijeni od 49 dolara za kratkeScott Disick (36) podsjeća sve na pranje ruku usred opće panike zbog koronavirusa diljem svijeta. Page Six prenosi da je zvijezda emisije “Keeping Up With the Kardashians” ovu poruku o higijeni odlučila poslati diljem svijeta u obliku nove linije majica s porukama. 


“Molim vas, perite ruke” poruka je koja podebljanim slovima stoji na majicama koje su dio kolekcije njegovog brenda “TALENTLESS”. 


Na svom je Instagram profilu u jednom od mnogobrojnih Storyja otkrio da majice jednostavno lete s digitalnih poilca.
“Upravo stigle, uzmite ih prije nego se rasprodaju”, napisao je na InstaStory uz fotku na kojoj je model odjeven u majicu s kapuljačom i pozira na Rolls Royceu. “Prodajem brzo i moglo bi se rasprodati!”, napisao je.


Uniseks majice stižu u bijeloj, crnoj i smeđoj boji po cijeni od 49 dolara za kratke i 129 dolara za one s kapuljačom.


Disick je inače dugo vremena bio u vezi s Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece. Jednom ju je prilikom pokušao zaprositi, ali Kourtney nije bila zainteresirana. Disick se nakon problema s temperamentom, ponašanjem i alkoholom, vratio na, kako kaže, pravi put. 


Trenutno i dalje gostuje u reality emisiji popularnih sestara, a lansirao je i vlastitu u kojoj često možemo vidjeti i Khloe Kardashian.