Channing Tatum

Nekada su svi uzdisali za njegovim trbušnjacima: Sada je nabacio višak kila i objasnio što se dogodilo

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Tatum za svoj višak kilograma ima odličan razlog.Glumac Channing Tatum (39) je nekada oduševljavao obožavatelje svojim isklesanim tijelom i nevjerojatnim trbušnjacima. Mamio je uzdahe žena i muškaraca diljem svijeta, a pogotovo nakon nastupa u filmu “Magic Mike”. Ti su dani trbušnjaka daleko iza njega jer je zbog viška kilograma čak odbio i nastupe s ekipom iz spomenutog filma po Australiji. U intervjuu za emisiju Sunrise, objasnio je što se točno dogodilo. 


Tatum za svoj višak kilograma ima odličan razlog. Za zaobljeni trbuščić je “kriva” njegova kćerkica, šestogodišnja Everly koju ima s bivšom suprugom, Jennom Dewan. 


“Imam tijelo pravog tate! Sada imam dijete i tako je kako je. Ne mogu više stalno biti u teretani, a sudjelovanje u “Magic Mikeu” je posao na puno radno vrijeme. Nije riječ samo o vježbanju već i posebnom režimu prehrane. To postane životni stil”, kazao je Tatum.
Channing priznaje da je top formu održavao samo dok je trajalo snimanje filma. Kaže da je mislio samo na jedno, čim bi se ugasile kamere.


“Ono što ste vidjeli u ‘Magic Mikeu’ je kako ja izgledam dva tjedna. Čim se snimi posljednja scena, prvo pomislim gdje mogu najbrže pojesti cheeseburger”, otkrio je glumac.


Dodao je i da ostatak ekipe koja nastupa u “Magic Mike Liveu”, izgleda poput olimpijaca tijekom čitave godine.