Ivana Knöll

Naša najpopularnija navijačica se fotkala u donjem rublju: “Anđeo je pao sa neba”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Provokativna fotka kojom malo toga ostavlja mašti, prikupila je gotovo deset tisuća "lajkova".Ivana Knöll (27) se prvo proslavila vatrenim navijanjem za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a zatim je od toga napravila i brend. Njezini “crokiniji” su se prodavali kao ludi, a ona od tada nije stala s objavljivanjem provokativnih fotki na Instagramu.


Ako na fotkama nije s prijateljicom Nives Celzijus ili ne reklamira popularni “crokini”, Knöll oduševljava svoje pratitelje vrućim fotkama. Prati je oko 122 tisuće ljudi, pa se tako uvijek pronađe mnoštvo komentara i “lajkova” na njezine objave.


Upravo je takva i posljednja na kojoj je pozirala u donjem rublju nježno roze boje. Pozirala je leđima okrenuta ogledalu pa je u opisu fotke upitala: “Tko izgleda bolje u ovome, ja ili djevojka u ogledalu?”
Njezina provokativna fotka kojom malo toga ostavlja mašti, prikupila je gotovo deset tisuća “lajkova”. Nanizali su se i brojni komentari u kojima su obožavatelji pohvalili njezinu liniju, pa je tako jedan obožavatelj napisao: “Opa, koja je to ženska. Istopit će mi se ekran”.


S njime su se složili mnogi, pa su se nastavili nizati epiteti pratitelja naše poduzetnice i navijačice. “Prelijepa si”, “Bez mane”, “Bože dragi kakva ljepota…savršena”, “Predivna si”, “Neodoljiva princeza snova”, “Mamaaaaaaaaaa zapalila Instagram” i  “Anđeo je pao sa neba” tek su neki od mnoštva.