Sve u ime mode

Naomi Campbell se prošetala gola kroz njujoršku podzemnu željenicu pa objavila 3 fotke

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Popularni supermodel je reklamirao nove Valentino torbice.Supermodel Naomi Campbell usudila se prošetati potpuno gola kroz njujoršku podzemnu željeznicu i tu u ime mode, prenosi Page Six.


Campbell je objavila fotke na kojima vidimo da je potpuno gola na stanici. Na jednoj fotki sjedi u stolici i drži Valentino torbicu, a u drugoj bosonoga čeka na platformi, držeći još jedan Valentinov model.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)Naomi Campbell iznenadila obožavatelje ovim fotkama
Na trećoj je fotki Naomi Campbell u vlaku, a osim što drži torbicu, modnu kuću Valentino je označila na svakoj fotki. Usput je napomenula da je riječ o neobjavljenim fotkama, pa tako ne možemo znati jesu li snimljene prije ili nakon što je krenula pandemija koronavirusa. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Unpublished pictures @maisonvalentino 🖤🖤


Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)Fotke su šokirale obožavatelje diljem svijeta, ne samo zašto je manekenka gola već zbog toga što je do sada bila vrlo oprezna zbog koronavirusa. Svi se sjećamo njezinih fotki kada je u zaštitnom odijelu uhvaćena na aerodromu, na letu u ožujku iz Los Angelesa za New York.


“Nije zabavno niti smiješno vrijeme, ne radim ovo zbog smijeha. Ovo je kako se osjećam sigurno dok putujem ako moram putovati, pokušavam sve držati na minimumu”, kazala je tada Campbell.