Pjevačica i glumica

Nakon rehabilitacija i propalog bara na plaži, Lindsay Lohan se ponovno okreće glazbi

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Pamtili smo ju kao simpatičnu tinejdžericu u kultnom filmu "Mean Girls" i pjevačicu hita "Rumors", a nakon toga su se nanizali brojni propusti. Pjevačica i glumica Lindsay Lohan, potpisala je ugovor s izdavačkom kućom “Casablanca Records” Tommyja Mottole za buduće glazbene uratke, javlja Page Six.


Pamtili smo ju kao simpatičnu tinejdžericu u kultnom filmu “Mean Girls”, pjevačicu hita “Rumors”, a nakon toga su se nizali brojni propusti. Od toga što je nebrojeno puta bila uhvaćena u vožnji pod utjecajem, do natpisa o rehabilitaciji i mentalnim problemima.


Čini se da se zvijezda filmskih uspješnica poput “Šašavog petka” i “Herbia” vraća glazbi.
Vijest dolazi nakon što je ovog tjedna otkriveno da se njezina MTV serija („Lindsay Lohan’s Beach Club”) ne vraća s drugom sezonu, a njezin beach bar u Grčkoj, gdje se serija snimala, je navodno završio s radom.


Lohan je prvobitno potpisala ugovor u s „Casablancom“ još 2004. godine kada je imala osamnaest godina, a snimila je album “Speak” s hitom “Rumors”.


Album je postao platinast i dospio na broj četiri Billboardovih top 200. Video za pjesmu bio je nominiran za “MTV Video Music Award”.


Njezin album “A Little More Personal (Raw)” izašao je 2005. i dospio na broj dvadeset.


Ranije ove godine, Lohan je objavila svoju fotku iz glazbenog studija. Page Six od izvora doznaje da pjevačica „radi na novoj glazbi“.