Harry i Meghan

Nakon Brexita, stigao i Megxit: Evo tko je savjetovao kraljevski par da se odvoji od obitelji

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Bliski izvori kažu da bi Harry mogao krenuti jednakim putem kao i Obama u "post-predsjedničkoj" karijeri.

Page Six prenosi da je Oprah Winfrey savjetovala princa Harryja i Meghan Markle da slijede vlastiti put i odvoje se od kraljevske obitelji. Winfrey je bliska s Doriom Ragland, Meghaninom majkom, a bila je i na vjenčanju kraljevskog para. S njima je razgovarala o “proglašenju neovisnosti” i ohrabrila ih da razmisle o životu u Sjevernoj Americi i izgradnji vlastitog snažnog brenda. 
Meghan i Harry su zaštitili naziv “Sussex Royal” kao brend na više od stotinu posjeda u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući liniju odjeće, fotografije, obrazovne i dobrotvorne pothvate te pribor za pisanje, od čega se predviđa zarada koja bi mogla iznositi više od 500 milijuna dolara. 


Okupili su svitu moćnih američkih igrača poput obitelji Obama, Georgea i Amal Clooney, Serenu Williams, Jamesa Cordena i Meghaninu prijateljicu dizajnericu Mishu Nonoo čiji je novi suprug, naftni nasljednik Michael Hess, ponudio i smještaj kraljevskom paru u jednom od tri obiteljske kuće. Kuća je smještena u kvartu naziva Malibu Colony koji je dobio nadimak “plaža milijardera”.


Izvor za Page Six kaže: “Oprah je bila prva osoba koja je razgovarala s Harry i Meghan o slobodi te izgradnji njihova vlastitog brenda. Pomogla mi je da shvate kako je to doista moguće”. 
Harry je surađivao s poznatom voditeljicom na serijama o duševnom zdravlju za Apple TV+ koje će se prikazivati kasnije ove godine. Vjeruje se da je par imao iskreni razgovor o problemima s kojima su se on i Meghan suočili pod povećalom javnosti. U nevjerojatnom intervjuu, Harry je otkrio i da “svaki put kada vidi kameru te svaki put kada vidi blic”, razmišlja o smrti svoje majke, pokojne princeze Diane.


Princ je blizak i s Barackom Obamom, a bliski izvori kažu da bi Harry mogao krenuti jednakim putem kao i Obama u “post-predsjedničkoj” karijeri. To bi uključivalo filantropiju, govore, knjige i dokumentarce. 


Otkriveno je i da će najbolja prijateljica Winfrey, Gayle king, dobiti prvi intervju sa kraljevskim parom nakon “Megxita”.