Bez šećera, molim!

Najpopularnija svjetska guza otkriva rigoroznu dijetu: ‘Sanjala sam da jedem kruh’

Portal Novilist.hr

Reuters

Reuters

Glumica definitivno ima jedno od najseksipilnijih hollywoodskih tijela, ali svejedno je morala na strogi režim prehrane. Jennifer Lopez (49) može se u svakom trenutku pohvaliti isklesanim trbušnjacima i fantastičnim oblinama. No, njezina dosadašnja dijeta nije bila dovoljna da glumica i pjevačica utjelovi striptizetu u novom filmu, “Hustlers”. Zato je Lopez morala promijeniti način prehrane i režim vježbanja, da bi se pripremila za novu ulogu zbog koje će u filmu nositi vrlo malo odjeće.


“Pripremam se za film gdje ću glumiti striptizetu i trenutno se pripremam za ulogu. Vježbam puno i trudim se biti zdrava, ali moj je trener želio pokušati nešto novo”, objasnila je Lopez u tv-showu Ellen DeGeneres, prenosi News.


Kad joj je trener predložio da iz prehrane izbaci kruh i slatkiše, J. Lo više nije bila sigurna je li dijeta pravi potez. “To je većina moje prehrane. Bila sam zaprepaštena i pitala sam – zar kompletno? Kao odvikavanje?”, objasnila je Lopez.
Onda je zajedno s dečkom, Alexom Rodriguezom, krenula na desetodnevni izazov tijekom kojeg nije jela niti kruh niti šećer. Par je uspio završiti izazov 31. siječnja, ali nije bilo jednostavno, javlja News.


“Osjećaš se kao da si u nekoj alternativnoj realnosti ili svemiru, kao da si ovisan o nečemu i stalno misliš na to”, objasnila je rekavši da je sanjarila o kruhu. Priznala je i da želja za tom namirnicom više nije bila tolika nakon deset dana.