Cristel i Davor Lukšić

Najbogatiji Hrvat sa prelijepom suprugom, kćeri Romine i Al Bana, čeka drugo dijete i putuje po svijetu

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramNajbogatiji Hrvat Davor Lukšić i njegova supruga, Talijanka Cristel, veliki su zaljubljenici u putovanja. Čak ni njezina trudnoća koja je sad već u poodmakloj fazi – petom mjesecu, par nije odvratila od putovanja.


Instagram lijepe Taljanke, kćeri pozantog talijanskog glazbenog para Romine Power i Al Bana, prepun je fotogrfija s putovanja na kojima se lijepa Cristel Lukšić Carrisi ne libi pokazati ni svoje savršeno tijelo u kupaćem kostimu uronjena u egzotične krajolike Mikonosa, Pariza, Puglie, Rima, Marrakecha i mnogih drugih svjetskih destinacija.

Zaljubljeni par čeka svoje drugo dijete, djevojčicu koja na svijet stiže u kolovozu. Ipak fotografije iz Perua kojima se par oglasio s društvenih profila, zabrinuo je njihove prijatelje i sljedbenike koji su u komentarima ostavili brojne savjete za trudnicu.


Ipak, fotografiranje na nadmorskoj visini od 2.350 metra iz naselja Aguas Calientes, s mjesta gdje su istočne Ande najviše, nije najpreporučljivija destnacija za selfi trudnica, ali par je svih umirio porukom kako su se zadržali kratko i da se lijepa trudnica osjeća sasvim dobro.Davor i Cristel upoznali su se prije šest godina u New Yorku, a vjenčali su se 2016. godine a vjenčali su se u gradiću Lecce na jugu Italije gdje je bila upriličena svadbena ceremonija koju su talijanski mediji prozvali najglamuroznijim vjenčanjem godine na kojoj je prisustvovalo 500 uzvanika.


Par je pred godinu dana dobio i sina Kaya pa cijela obitelj s nestrpljenjem i veseljem očekuje djevojčicu.