Prihvatite sebe

Modna ikona i dizajnerica Victoria Beckham poslala snažnu poruku: “Imam bore i to je okej!”

P. N.

FOTO/@victoriabeckham/Instagram

FOTO/@victoriabeckham/Instagram

Nedavno je rekla da s godinama prihvaća svoj prirodni izgled koji se mijenja starenjem.Dizajnericu i poduzetnicu Victoriu Beckham (45) karakterizira njezina iskrenost, a čitav je svijet zna kao ženu koja se gotovo nikada u javnosti i na fotkama ne smije. No, gledajući njezine objave na društvenim mrežama kojima nam prenosi djeliće obiteljskog i poslovnog života, vidimo da je ova modna kraljica i bivša Spajsica itekako pristupačna, otvorena i zabavna.


Nedavno je rekla da s godinama prihvaća svoj prirodni izgled koji se mijenja starenjem. “Postoji nešto vrlo oslobađajuće u prihvaćanju toga tko sam ja sa četrdeset i pet godina, te osjećaju samopouzdanja i zadovoljstva. Želim proširiti poruku da se svatko treba osjećati kao najbolja verzija samog sebe i cijeniti ono što ima. Želim reći ljudima da posjeduju ono što jesu”, izjavila je Victoria za britanski Glamour.


Dodaje i da je ovih dana sretnija sa vlastitim izgledom: “Da, mi i ja – imamo bore i to je okej!”, poručila je. 
Razgovarajući o svojoj novoj kozmetičkoj liniji (Victoria Beckham Beauty), kaže da je u nju implementirala poruke o ohrabrenju žena iz devedesetih. “Vjerujem da ljudi žele vidjeti fotografije koje su stvarne. Kada sam listala editorijal za kozmetičku liniju sa timom, nije bila poanta o perfektno ‘retuširanim’ stvarima”, kaže Victoria. 


“Na proizvodima mrzim vidjeti riječi poput ‘protiv starenja’ i ‘protiv-bora’, o čemu je tu riječ? Trebala bi biti samo riječ o tome da imate najbolju kožu koju možete imati”, objašnjava dizajnerica. 


Page Six prenosi da nije uređivala niti vlastite bore na fotografijama. “Želim biti iskrena. U prošlosti, vjerojatno sam se skrivala iza svog oklopa, za što je primjer moje ‘ne smijanje’ u javnosti. Sada je toga manje”, iskrena je Victoria.