Liam Payne

Mlada pop zvijezda o ovisnosti: Otkriva tko mu je najviše pomogao u teškim trenucima

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Srećom, mlada je zvijezda imala uz sebe ljude koji su mu pomogli. Kada Liam Payne (26) ima problema sa mentalnim zdravljem i pritiscima koje mu donosi slava, u pomoć mu postiže stari kolega iz benda – Louis Tomlinson, prenosi Music News.


Music News prenosi da je Payne imao problema s alkoholom nakon što se bend raspao 2015. godine. Otrijeznio se kada je počeo osjećati da ovisi o alkoholu. U intervjuu tijekom britanske emisije “This Morning”, Payne se po tom pitanju poprilično otvorio.


Kazao je da se, iako bend nije nikada raspravljao o tome kako slava utječe na njih, oduvijek mogao osloniti na Tomlinsona da mu pomogne nositi se sa slavom i osobnim tragedijama, poput gubitka majke i sestre.
“Puno sam razgovarao s Louisom i on je sam imao nekoliko ludih godina, više nego itko. Vrlo tužnih godina, ali odlično se sada nosi s time. To ga je pretvorilo u najljepše ljudsko biće ikada. Volim s njime provoditi vrijeme i lijepo je imati nekoga tko je prošao kroz jednako iskustvo”, kazao je Payne. 


Nakon što se borio s usamljenošću njegova svoga života popu zvijezde, Payne je krenuo na terapiju. Dodatno mu je pomogao bivši ovisnik Russell Brand koji s njime pohađa sastanke Anonimnih alkoholičara. 


“Bio sam trijezan oko godinu dana i posjetio sam Russella Branda, što je bilo poprilično nevjerojatno. Krenuli smo zajedno na sastanke i razgovarali o različitim stvarima i bilo je doista lijepo”, otkrio je mladi pjevač. 


“Mislim da je najbolja stvar za nekoga tko ima problem s mentalnim zdravljem ili se bori s nečime, da razgovara s nekim. Ako prolazite kroz to sami, onda ste sami sebi zvučna ploča. A svi smo mi ludi poput osobe pored nas. Treba vam netko tko će gotovo pa potvrditi vaše iskustvo”, zaključuje Payne. 


Srećom, mlada je zvijezda imala uz sebe ljude koji su mu pomogli. Vratio se na dobar put i ovog petka izdaje svoj prvi solo album.