Nezaustavljiva glumica

Mlada glumica želi postići top formu unatoč zdravstvenim nedaćama: Kaže da je bol neće zaustaviti

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Glumica se oporavlja od mnogobrojnih medicinskih zahvata, ali je uporna i nezaustavljiva u svojim planovima. Mlada glumica Sarah Hyland je odlučna u svom cilju postizanja top forme. Glumica je na Instagramu objavila da “može do teretane”, unatoč svom oporavku od mnogih medicinskih zahvata. 


“U posljednje vrijeme navodim razloge i isprike, zbog konstantih bolova koji su rezultat zdravstvenih problema. Ali, ne više. Žensko je tijelo magična stvar i možemo napraviti sve što poželimo”, napisala je zvijezda popularne “Moderne obitelji”. 


Snažna Sarah se borila s problemima zbog bubrega. U prosincu je otkrila da je prošla drugu transplantaciju bubrega nakon što je njezin organizam odbacio prvi transplantirani organ, prenosi EOnline. 
Prošlog je proljeća morala na dvije operacije u roku od dva tjedna – laparoskopiju zbog endometrioze (kronična ginekološka bolest) te zbog uklanjanja hernije. 


EOnline prenosi da se njezino zdravlje poboljšalo, jer ju posljednjih dana viđamo na različitim društvenim događajima. Njezin dečko, Wells Adams, čitavo joj vrijeme pruža neizmjernu podršku. “Wells je uvijek pun podrške, ali bio je nevjerojatan tijekom njezinih nedavnih zdravstvenih problema”, rekao je izvor za E! News.