Muž. Otac. Glumac..

Miljenik žena napokon otvorio profil na Instagramu i opisao se kao “stručnjak za krastavce”

Sanda Milinković

FOTO/REUTERS,Sergio Perez

FOTO/REUTERS,Sergio Perez

"Muž. Otac. Glumac. Ministar kulture. Profesor. Kreativni direktor. Stručnjak za krastavce", stoji mu u opisu profila. Nekoliko tjedana nakon što se Instagramu priključila glumica Jennifer Aniston (i pritom srušila rekorde), na popularnoj je društvenoj mreži osvanuo i službeni profil glumca Matthewa McConaugheyja.


U trenutku pisanja ovog teksta, profil je otvoren tek četrnaest sati i u tom je kratkom vremenu prikupio više od pola milijuna pratitelja. Glumac se odlučio “umrežiti” povodom svog pedesetog rođendana, prenosi Page Six.


“Kada ljudi otvore moj profil, želim da vide mene. Ovo je moj prvi pokušaj dijeljenja samog sebe i mojih pogleda na svijet. Malo sam nervozan zbog toga jer iskreno, znam da želim razviti monolog, ali nisam siguran želim li imati i dijalog. No, učim da moraš voditi dijalog da bi imao monolog, baš kao što moraš imati monolog da bi imao dijalog. Veselim se s vama podijeliti tko sam. Veselim se vidjeti hoće li se prevesti tko sam… ako se prevede ono što želim dijeliti, ako vas to nasmije, ako vas natjera da razmislite na sekundu, ako vam dotakne srce, ako zbog toga poželite uzeti miran trenutak i prošetati… ‘ajmo se malo zabaviti s time”, kazao je popularni oskarovac u svom prvom objavljenom videu na Instagramu.
Video je prikupio gotovo milijun pregleda, a prva u komentarima se javila Reese Whiterspoon. “Woohoo!! Instagram je upravo postao još BOLJI”, napisala je popularna glumica, redateljica i aktivistica. Svoj je komentar ostavio i Billy Bush koji je zaključio: “Ovo bi moglo biti duboko. Ja sam za”.


U opisu kraj profilne fotke s koje se smiješi u bijeloj košulji uz kaubojski šešir, McConaughey je napisao: “Muž. Otac. Glumac. Ministar kulture. Profesor. Kreativni direktor. AustinFC. JKLivin. Stručnjak za krastavce”.


FOTO/Matthew McConaughey, Instagram


FOTO/Matthew McConaughey, Instagram