Iz veze u vezu

Miley Cyrus potvrdila nagađanja o trećoj ljubavnoj vezi u samo dva mjeseca

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Ovo nije prvi puta da je Cyrus povezana s australskim pjevačem. Još prije pet godina šuškalo se da je par u ljubavnoj vezi, ali su tada tvrdili da su „samo prijatelji“.Američka pjevačica Miley Cyrus prije dva se mjeseca rastala od Liama Hemswortha, nakon čega je bila u kratkoj vezi s Kaitlynn Carter, a sada je uhvaćena u ljubavnim poljupcima s Codyjem Simpsonom, prenosi TMZ.


Simpson i Cyrus su prijatelji već godinama, iako se sada čini da je njihova veza prešla u neke druge vode. Uhvaćeni su u strastvenim poljupcima u jednom restoranu u Los Angelesu, a prije toga su vodili ozbiljne razgovore, prema navodima prisutnih.


Ovo nije prvi puta da je Cyrus povezana s australskim pjevačem. Još prije pet godina šuškalo se da je par u ljubavnoj vezi, ali su tada tvrdili da su „samo prijatelji“. Simpson je u intervjuima često tvrdio kako je njegova kolegica „najzabavnija djevojka u LA-u“ i kako mu je veliki uzor u životu, iako je u to vrijeme bio u vezi s Gigi Hadid.
O svemu se oglasila i Miley na svojim društvenim mrežama na neki način potvrdivši svojim obožavateljima kako su mediji ovoga puta imali pravo.


– Zar djevojka ne može u miru dobiti svoju dozu jutarnjeg maženja? – navela je Miley u svojoj objavi na Instagram profilu pored fotografije Codyja i nje u restoranu. Kasnije je dodala kako se njezini obožavatelji moraju naviknuti na to da je ona sada u procesu upoznavanja i zabavljanja s drugim muškarcima te da nema namjeru ulaziti u ozbiljnije ljubavne veze.