Foto skandal

Milan Popović reagirao na optužbe: Zadnji bih plasirao fotografije majke mog sina gole u kompromitirajućim pozama

P. N.

Foto Denis Lovrović

Foto Denis Lovrović

Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije, rekao je Milan PopovićRIJEKA Severinin bivši partner Milan Popović demantirao je da je na bilo koji način povezan s puštanjem spornih golišavih fotografija u javnost, nakon što je na to aludirao Severinin menadžer Tomislav Petrović.


– Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je g. Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi?


Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.
Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece.


Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njezinom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže, rekao je Milan Popović.