Ne može protiv ovisnosti

Mike Tyson priznao da je tijekom snimanja Mamurluka bio ušlagiran kao rijetko kad

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Dvije godine prije snimanja Mamurluka, Tyson je uhićen zbog posjedovanja kokaina i vožnje pod utjecajem drogeBivši profesionalni boksač Mike Tyson prije deset godina imao je kratku ulogu u američkom filmu Mamurluk koji je 2009. bio najveći filmski hit u kinima. Tyson je sada priznao kako je tijekom snimanja scena bio na kokainu, prenosi VT. 


U prvom Mamurluku Tyson je glumio koga drugoga nego sebe, a u scenama je pretukao Alana kojega je utjelovio Zach Galifianakis. Tada je bivši boksač bio u teškome stanju te je priznao kako je uzeo ovu ulogu samo kako bi financirao svoju ovisnost. 


– Tijekom snimanja filma dečki su mi cijelo vrijeme čuvali leđa. Bio sam tada “u banani”, predebeo i nadrogiran, na kokainu. Ekipa na setu je znala u kakvom sam stanju, ali su me svejedno podržavali i zvali me da se vratim i u drugome dijelu filma. Zahvalan sam ih svima na tome – rekao je Tyson. 
Dvije godine prije snimanja Mamurluka, Tyson je uhićen zbog posjedovanja kokaina i vožnje pod utjecajem droge. Zbog toga je često odlazio na rehabilitacije, ali bez većih uspjeha. Ni Mamurluk mu nije pomogao da se smiri pa je tako 2013. godine prije snimanja filma “In Depth” redatelju rekao kako je potpisao ugovor za ulogu samo kako bi si omogućio nabavku droge.