Obiteljski trenuci

Megan Fox objasnila zašto njezin sedmogodišnji sin nosi haljine

P. N.

FOTO/Megan Fox Instagram

FOTO/Megan Fox Instagram

Fox je objavila fotku koja prikazuje zabavne kostime koje su njezina djeca odjenula za tu večer.Glumica Megan Fox (33) podijelila je rijetku obiteljsku fotku na kojoj pozira sa suprugom Brianom Austinom Greenom i njihovih troje djece, Journey (3), Bodhi (5) i Noah (7). Fotka je snimljena tijekom nedavnog obiteljskog putovanja u Disneyland povodom proslave Noći vještica, prenosi InStyle.


Fox je objavila fotku koja prikazuje zabavne kostime koje su njezina djeca odjenula za tu večer, a usput se i našalila o tome koliko je teško uhvatiti pravu obiteljsku fotku.


“Noć vještica u Disneylandu je uvijek zabavna, ali mogu li imati bar JEDNU fotku gdje svi gledaju u kameru i rade donekle normalnu facu?”, napisala je kraj fotke. U prvoj obiteljskoj fotki, glumica s djecom pozira na vrtuljku, a njezina najmlađa Journey u crvenom i žutom kostimu zmaja, gleda negdje u daljinu.
Fox je objavila i fotke čitave obitelji na kojoj Green u rukama drži Journey, a ispred Fox stoje Noah u kostimu vještice te Bodhi odjeven poput kostura.


Glumica je nedavno pričala o tome da ohrabruje Noah da odjene što želi, uključujući i haljine – unatoč negativnim komentarima njegovih školskih vršnjaka. “Ponekad se sam oblači i voli odjenuti haljine. Šaljem a u potpuno liberalnu i hippie školu, ali čak i u Kaliforniji, mladi dečki govore da dječaci ne nose haljine i da ne nose odjeću u rozoj boji. Jednu je haljinu dva dana nosio u školi, a kada je došao kući pitala sam ga kako je bilo i jesu li njegovi prijatelji u školi nešto komentirali. Rekao mi je da su mu se dečki smijali, ali da ga nije briga jer voli haljine”, rekla je Fox.


FOTO/Megan Fox Instagram


FOTO/Megan Fox InstagramGlumica je otkrila i da Noah ponekad ima utjecaja na njezino oblačenje. “Dizajnira, voli crtati i vrlo je talentiran. Ali, on ipak ima tek šest godina pa je jednom prilikom, dok sam probavala krasnu žutu haljinu, podignuo njezin rub i ustvrdio da izgleda poput pelene. Rekla sam mu da to nije stil koji ćemo odabrati za taj put, ali možda hoćemo drugi put”, izjavljuje Fox.


FOTO/Megan Fox Instagram


FOTO/Megan Fox InstagramFox i Green su vrlo privatni kada je riječ o njihovoj djeci, ali 2017. godine, Green se otvorio za  “Hollywood Pipeline’s Straight from the Source” o tome kako se njegov najstariji sin izražava. “Čuo sam od nekih ljudi da ne odobravaju što nosi haljine. Kažem im d ame nije briga, on ima četiri godine i ako ih želi nositit, nosit će ih. Bilo da su to haljine, naočale ili papuče… to je njegov život, to nije moja odjeća. Mislim da u dobi od četiri ili pet godina, trebao bi se zabavljati. Nikome ne šteti njegova odjeća, tako da – ako želi nositi haljinu, odlično za njega”, rekao je Green kojeg pamtimo iz serije “Beverly Hills”, a prenosi InStyle.


FOTO/Megan Fox Instagram


FOTO/Megan Fox Instagram