50 Cent

McGregor se naljutio na poznatog repera zbog urnebesnih “memeova”: Sad ga izaziva na borbu

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Svaki put kada je išao na internet, ugledao bi neki "novi glupi 'meme' od 50 Centa". Irski borac Conor McGregor kaže da bi za protivnika volio imati repera 50 Centa. Izjava stiže nakon što ga je reper ismijavao u seriji objava na Instagramu. Iako je mislio da je prijatelj s reperom nakon promocije meča s Mayweatherom prošle godine, prevario se. McGregoru su zasmetale objave koje ga ismijavaju, pa se obrušio na 50 Centa, prenosi LADBible.


Jedna od takvih objava je fotka tijela Britney Spears u trenutku kada je kišobranom napadala auto. Umjesto glave pop princeze, s fotke nas gleda glava McGregora. 50 Cent je napisao: “Jesi li ovo ti Britney. LOL”.


Objašnjavajući pozadinu priče, McGregor je u Twitter objavi s računa “Proper No. Twelve” (što je zapravo njegov brend viskija) rekao: “Morao bih reći 50 Cent, volio bih se boriti protiv njega. Kroz kampanju Floyda Mayweathra, iskoristio sam ga kao alat, promotivni i besplatni alat. Znao sam da je povezan s Floydom pa sam ga uključio, a on je pozitivno odgovorio i unovčio publiku, pa sam vrlo zahvalan. No, nakon toga je počela tirada protiv mene na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje je konstantno izrađivao ‘memeove’ protiv mene”, kaže McGregor.
Irac je objasnio da bi svaki put kada je išao na internet, ugledao neki “novi glupi ‘meme’ od 50 Centa”. Kaže da je jednom na ‘meme’ napisao – starac na internetu izrađuje ‘meme’, nakon čega ga je 50 Cent blokirao.


“Morao me blokirati, a još uvijek nešto ponekad vidim, označuju me drugi ljudi koji mi govore što on govori. Tako da…da, volio bih se suočiti s 50-jem. Ako me slušaš 50, ajmo prijatelju”, zaključuje McGregor.


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram