Jennifer Lopez

MAŠTOVITO Latino diva pronašla novi način kombiniranja svoje legendarne Versace haljine

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Pjevačica i glumica je ovih dana uhvaćena u ležernom izdanju uzoraka baš poput onih s haljineProšlo je dvadeset godina otkako je Jennifer Lopez u Versace haljini pokorila crveni tepih na dodjeli nagrada Grammy. Latino diva je u međuvremenu pronašla novi način na koji je kombinirala legendarnu zelenu haljinu, pružajući nam još jednom fantastičan styling.


Pjevačica i glumica je ovih dana uhvaćena u ležernom izdanju uzoraka baš poput onih s haljine. Kombinirala je svilenu košulju, uske hlače i mini torbicu prepoznatljive zelene boje i totalne “džungla” vibre.


Page Six prenosi da je ovaj genijalan styling upotpunila bijelim Versace tenisicama i zelenim pilotskim sunčanim naočalama. Da sve bude što sličnije dodjeli Grammyja, otkopčala je nekoliko gumbića na košulji i reprizirala duboki dekolte haljine. Ovoga je puta doduše, ispod košuljice stavila bijeli topić za nešto ležerniji i manje otvoreni đir.


U rujnu prošle godine, zvijezda se pojavila kao iznenađenje na modnoj reviji Versacea gdje je u potpunosti reprizirala originalnu haljinu. Nekako možemo biti sigurni da ovo nije posljednji put da J. Lo odaje počast legendarnoj kombinaciji koja ju je učinila modnom ikonom i zvijezdom.