"Papa Čila"

Marin Čilić objavio prvu fotku sina s preslatkim detaljem: “Službeno smo tim od troje”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Fotka je ubrzo prikupila više od trideset tisuća "lajkova".Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković nedavno su postali ponosni roditelji malenog dječaka. Naš tenisač je na svom Instagram profilu objavio i prvu fotku bebe, dodavši detalj koji je oduševio mnoge pratitelje.


Na fotki vidimo ručicu bebe i minijaturni teniski reket, a u opisu stoji: “Službeno so tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i beba su odlično. Izgleda da će ovo desetljeće biti najbolje do sada”, napisao je presretni tenisač.


Fotka je ubrzo prikupila više od trideset tisuća “lajkova”, a nisu izostali niti mnogobrojni komentari prijatelja i obožavatelja. “Papa Čila!! Čestitke! Sve najbolje mami i dječačiću”, napisao mu je ukrajinski tenisač Sergiy Stakhovski. 
“Nema tog grand slama do tog osjećaja. Sva srića svita i neka bude još Čilića”, poručio je Marko Popović. 


Čestitkama su se pridružili Ivan Klasnić i Nika Fleiss, a u mnogobrojnim se komentarima moglo pročitati oduševljenje teniskim reketom koji je svima zapeo za oko. 


Supružnici inače svoj privatni život drže daleko od kamera, a vjenčali su se 2018. godine. Ceremonija se održala na Cavtatu nakon gotovo jedanaest godina veze. Za sada još nije poznato koje su ime odabrali za svog sinčića.