Trudnička samoizolacija

Marijana Batinić podijelila radosnu vijest: “Stiže prinova! Bit ću najsretniji zombi na svijetu!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Poručila je i da kreće u trudničku samoizolaciju.Marijana Batinić (38) na svom je Instagram profilu objavila radosnu vijest da je trudna i da njoj i suprugu Mateju Pašaliću prinova u obitelj stiže za šest mjeseci. Njezina se objava istaknula kao divna vijest u vrijeme kada mnoge slavne osobe upozoravaju na koronavirus, pišući statuse upravo o tome.


Voditeljica je kraj fotke napisala: “Nije o koroni, kunem se! Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto.


Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala…


Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći.  U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer – za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također.Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti… A sad – trudnička samoizolacija!”

Fotkica je prikupila mnoštvo “lajkova”, a nanizale su se i brojne čestitke poznatih osoba. Među njima su se pronašli i Luka Nižetić, Antonija Blaće, Franka Batelić i mnogi drugi koji su ostavili brojna srca.