Slavljeničko raspoloženje

Maja Šuput već danima slavi: Sa suprugom i bendom dočekala četrdeseti rođendan

P. N.

FOTO/Maja Šuput, Instagram

FOTO/Maja Šuput, Instagram

 Šuput se na društvenim mrežama zahvalila svima koji su slavili sa njom, objavivši nekoliko fotki.Naša popularna pjevačica Maja Šuput, svoj je četrdeseti rođendan proslavila radno. Nastupala je na jednoj svadbi, gdje su je mladenci obradovali tortom. Šaljiva torta je bila u obliku penisa kojeg drži ženska ruka, a ispod je pisalo: “Sretan rođendan Majo.”


Vrckasta je pjevačica bila oduševljena i tortom i pjesmom koju su joj otpjevali svatovi. Šuput se na društvenim mrežama zahvalila svima koji su slavili sa njom, objavivši nekoliko fotki. “I dočekali smo moj rođendan. Familija, bend, muž i svirka”, napisala je slavljenica kraj fotke na kojoj se vide rođendanski baloni i cvijeće.


Šuput je objavila i fotku sa suprugom uz koju je napisala: “Moj svijet. Prvih 38 bez tebe, ostatak života s tobom”. Njezina odjevna kombinacija bila je slavljenička – preslatka bijela haljinica sa zlatnim dodatcima, te bijele čizme. Fotke su skupile po nekoliko tisuća “lajkova” i komentara, u kojima brojni obožavatelji Majushki čestitaju rođendan.


FOTO/Maja Šuput, Instagram


FOTO/Maja Šuput, Instagram