Opraštanje od 2019.

Maja Šuput u izazovnoj haljini opisala ovu godinu, dobila gomilu pohvala

P. N.

Foto Screenshot Instagram Maja Šuput

Foto Screenshot Instagram Maja Šuput

Bogata crvena haljina sa stražnje strane ima otvorena leđa.Naša vesela pjevačica Maja Šuput, na svom je Instagram profilu objavila fotku kraj koje je opisala kakva joj je bila ova godina na izmaku. Pozirala je na ljestvama u dugačkoj crvenoj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju dugačkim izrezom. Bogata crvena haljina sa stražnje strane ima otvorena leđa, a Šuput je kombinaciju zaokružila razbarušenom frizurom i crnim otvorenim cipelama na petu.


“Za mene je 2019 godina bila penjanje prema snovima i na sreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozornicama, snimila uspješno sve emisije @supertalenthr, izdala dječji album i do visina razvila MAJUSHKU”, napisala je pjevačica u svojoj objavi.


Pjevačica i njezin suprug Nenad Tatarinov, u bračnu su luku uplovili ove godine na imanju Meneghetti u Istri. Šuput je sudbonosno da izrekla u vjenčanici koju je dizajnirao njezin prijatelj, Marko Grubnić. 
“Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporedit), mama je i dalje super ponosna. a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane pa se veselim još jednom genijalnom tulumu sutra s njima da zatvorimo ovu godinu sa stilom. Sutra Umag Trg i krećemo u nove pobjede u Novu 2020. Hvala svima koji su bili uz mene, velika ste mi podrška i vjetar u leđa”, zaključila je u svojoj objavi. 


“Obožavam te jako si prekrasna”, “Radujem se novoj 2020 zato što će me u nju uvesti jaka žena moćnog glasa. Nadam se nezaboravnoj noći u Umagu” i “Svaka čast Majo, za primjer si drugima kako se sve može radom i samo radom…. Ja što sam uočila kod tebe pored svih divnih osobina, onu meni nekako posebnu da si u svemu perfekcionist i radiš sve najbolje…. i u sljedećoj godini ti želim puno sreće i uspjeha… i jednu malu slatku bebicu… Da vašu predivnu bajku uči još posebnijom”, samo su neki od komentara ispod objavljene fotke.