SAMO ROMANTIKA

Maja Šuput sa suprugom proslavila prvu godišnjicu braka: Uputila mu dirljivu poruku

P. N.

maja_suput

maja_suput

Uz nekoliko fotki, objavila je i snimku s vjenčanja.Prošlo je godinu dana od vjenčanja Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a pjevačica je povodom godišnjice braka na svom Instagramu objavila nekoliko fotki, video i dirljivu poruku. Romantično vjenčanje održalo se na imanju Meneghetti u Istri, a popularna je pjevačica tijekom ceremonije promijenila četiri haljine.


Njezinu je prekrasnu vjenčanicu dizajnirao Marko Grubnić, a uz raskošan vatromet na vjenčanju, gosti su uživali i u prekrasnom staklenom šatoru koji je za tu prigodu bio prepun bijelog cvijeća i svijeća.


 


maja_suput/Instagram

Vjenčanje
“11.05.2019. Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio… Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: ‘Još sto pa opet’. Volim te”, napisala je Maja na Instagramu kraj objave videosnimke s vjenčanja.


Nisu izostali brojni komentari u kojima su mnoga imena domaće scene čestitala godišnjicu zaljubljenom paru. Sve najbolje su među prvima poželjele glumica Katarina Baban i Sementa Rajhard, a brojni su obožavatelji objavu preplavili srcima u svim bojama.


“Sretna vam godišnjica braka! Volite se kao što mi vas volimo”, poručila je jedna obožavateljica u komentaru.