Party ekipa

Maja Šuput sa suprugom i Modnim mačkom tulumari u Grčkoj: “Osjećam se kao Štrumpfeta!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Sretan se par odlično zabavlja, a na Instagram storyjima možemo vidjeti i da uživaju u raskošnim jelima, alkoholu, suncu i plažama. Naša pjevačica Maja Šuput (39) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (34) ljetuje na grčkom Mikonosu. Paru se pridružilo nekoliko prijatelja, ali i neizostavni Marko Grubnić. S Instagram profila popularne pjevačice svako toliko stiže neka nova objava, koja donosi tek djelić atmosfere grčkog ljeta. 


Sretan se par odlično zabavlja, a na Instagram storyjima možemo vidjeti i da uživaju u raskošnim jelima, alkoholu, suncu i plažama. Zahvaljujući objavama pjevačice, znamo da uživaju u luksuznom odmaralištu “Myconian Utopia Relais & Chateaux”.


Prema Bookingu, osam dana uživanja u ovom luksuznom odmaralištu nakon 26. kolovoza, u “običnoj sobi” stoji oko četrdeset i devet tisuća kuna. “Grand Majestic Retreat Suite” uz vanjski hot tub, dođe oko sedamdeset i šest tisuća kuna. S obzirom na to da je u tijeku vrhunac sezone na Mikonosu, resort je popunjen, a trenutne su cijene zasigurno još i veće.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStory

 Pjevačica je objavila i fotku čitave ekipe na odmoru, kraj koje je napisala da se “osjeća kao Štrumpfeta”. Obožavatelji su imali različite komentare, pa je tako jedan napisao da je Maja “jedina prava žena među ženama”, a netko se zapitao i traži li Grubnić “da bude najfotošopiraniji” na fotkama.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryČini se da ekipi Grčka i više nego odgovara, a ljeto ionako služi za dobru zabavu, opuštanje i uživanje.