Ah, te šiške

Maja Šuput pokazala novi imidž: Odabrala frizuru koja “muči” mnoge žene

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Preplanuli je ten naglasila odabirom haljine u bež boji.Maja Šuput se vratila s egzotičnog odmora na kojem je sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživala u prekrasnom Baliju. Uvijek aktivna pjevačica, po povratku se odmah bacila na posao. Nedavno je imala nastup u Vižinadi gdje je pokazala i novi imidž. 


Riječ je o uvijek atraktivnim šiškama koje muče popriličan broj žena. Iako prekrasno komplimentiraju gotovo svaki oblik lica, zahtijevaju puno brige. Ponekad ne stoje kako želimo, ponekad ih je teško izravnati peglom za kosu, a ponekad – i to najčešće kada je vlažno vrijeme – jednostavno vode svoju priču. 


Žene blagoslovljene gustom kosom koja doista stoji onako kako ju počešljaju, obično nemaju takvih problema, no vlasnice “tanke” kose itekako su dobro upoznate s problemom zvanim šiške.
Šuput je na svom Instagram profilu objavila fotku novog imidža i pritom pokazala kombinaciju s nastupa. Ravne šiške koje pokrivaju čitavo čelo lijepo se stapaju s ostatkom njezine kose koja je pojačana ekstenzijama. 


Preplanuli je ten naglasila odabirom haljine u bež boji koja je istaknula njezin ravan trbuh, a kombinirala ju je uz sandale na visoku petu. Na fotki je imala i svjetlucavi kardigan u crnoj boji. Njezini pratitelji su napisali niz pozitivnih komentara u kojima su pohvalili izgled pjevačice.


“Brutalna si”, “Kakav ten” i “Majo, top si”, samo su neki od njih.