Adrenalinska ljuljačka

Maja Šuput pobijedila vlastiti strah pa poručila obožavateljima da “lajkaju za hrabrost”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Hrabra je pjevačica uspjela pobijediti vlastiti strah od visina i opaliti fotku za pamćenje.Maja Šuput trenutno uživa na egzotičnom odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovom. Pjevačica je posjetila Bali s kojeg redovito objavljuje fotografije, pružajući obožavateljima uvid u njezino luksuzno ljetovanje.


U jednom od svojih mnogobrojnih storyja na Instagramu, Šuput je prije nekoliko dana objavila kako izrađuje košare. Svojim je novootkrivenim talentom iznenadila i vlastitog supruga koji joj je kazao da joj je izvedba za čisti “golden buzzer”.


No, njezina je novija fotografija pravi užitak za ljubitelje adrenalina. Riječ je o ljuljački koja je poprilično visoka, a pruža prekrasan pogled. “Bali Swing” je adrenalinska vožnja ljuljačkom koja nudi ljuljanje iznad “ništavila”, a cijene se kreću od trideset do pedeset dolara.
Osim ljuljačke, nudi se još opcija, a jedna od njih je i “gnijezdo” na visini. Šuput je zajedno sa suprugom isprobala i ovu zabavu, pa je sve zabilježila u InstaStoryju.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryHrabra je pjevačica uspjela pobijediti vlastiti strah od visina i opaliti fotku za pamćenje. “Daaaa, uspjela sam! Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem. Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku????”, napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.


Dok bi se netko za ovakvu egzibiciju obukao možda više sportski, Šuput se ipak odlučila za tirkizno plavu dugačku haljinu. Fotka je prikupila više od trideset tisuća “lajkova” i mnoštvo komentara u kojima su joj prijatelji, pratitelji i obožavatelji, čestitali što se suočila sa vlastitim strahom. 


Mnogi su u komentarima priznali da se oni ipak ne bi usudili.