The Britain’s Got Talent

Mađioničarski trik odjednom je krenuo po zlu: “Bilo je užasno, svi su paničarili”

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons, YT Screenshot

FOTO/Wikimedia Commons, YT Screenshot

Simon Cowell je zaustavljao nastup i pozvao prvu pomoć.Audicije za popularnu emisiju “The Britain’s Got Talent” u Manchesteru su zaustavljene u ponedjeljak navečer, nakon što je mađioničarski trik “krenuo po zlu”, prenosi Manchester Evening News.  Tijekom izvođenja podvodnog trika, žiri je pomislio da se izvođač nalazi u potencijalnoj opasnosti, a Simon Cowell je zaustavljao nastup i pozvao prvu pomoć. 


U izvedbu su bili uključeni svi članovi žirija – Cowell, David Walliams, Alesha Dixon i Amanda Holden. Njihov je zadatak bio pobrinuti se za instrumente i ključeve dok je iluzionist potopljen pod vodom. 


Svaki je ključ iskorišten tijekom nastupa, osim onoga koji je izvođača trebao osloboditi lanaca. Taj posljednji ključ za kojeg je zadužen bio Williams, ostao je na stolu žirija. Time su opasno produžili vrijeme izvedbe iluzionista. 
Izvor za Metro kaže da je Cowell pokušao zaustaviti nastup te pozvao liječničku pomoć zbog brige za sigurnost natjecatelja. “Bilo je užasno. David je izgledao prestravljeno dok je Simon signalizirao producentima da zaustave produkciju i zvao liječnike”, kaže izvor. 


“Činilo se da je sve dio nastupa, ali uskoro smo svi shvatili da nije. To je bio stvarni problem koji je ugrozio sigurnost. Na sreću, uspjeli su se ispraviti, ali postojao je trenutak kada smo pomislili da će sve završiti katastrofom i bilo je jasno da su svi počeli paničariti”, dodaje izvor.