Rihanna

Luda rođendanska proslava pjevačice s Barbadosa: Svakog gosta dočekala tekila

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Pjevačica je proslavila svoj 32. rođendan u Meksiku.Jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice Rihanna proslavila je svoj rodendan u Meksiku u društvu prijatelja prenosi E!News. 


“Rihanna slavi rođendan u Meksiku gdje je pozvala svoje prijatelje i obitelj. U srijedu su večerali i plesali, a na tulumu je svaka osoba dočekana nastupom mariachija i tekilom”, kaže izvor.


Dodaje i da je tematika zabave bila šarenog stilu, tipičnog za Meksiko uz “balone i šareno cvijeće”.
Zabava se navodno odvijala do kasno u noć. Na društvenim mrežama su se pojavile snimke zabave no Rihanna još nije podijelila fotke sa svojim fanovima.


Izvori kažu da se tulumarilo čitavu noć uz glazbu, pića i rođendansku tortu za slavljenicu. “Bila je u svom elementu, okružena ljudima koje voli i odlično se zabavila”, prenosi E!News.


Popularna je pjevačica svoju glazbenu karijeru polako zamijenila sa beauty carstvom Fenty beauty. Njezina kozmetička linija je do sada dobivala pohvale od strane make-up stručnjaka i kupaca.


Nedavno je u suradnji sa modnim divom LVMH stvorila svoju prvu modnu kolekciju te svrgnula Victoria’s secret sa trona najgledanije revije donjeg rublja svojom FentyXSavage kolekcijom.