Lidija Bačić

Lile je govorila da se neće slikati gola da najavi spot, a eto je sad raščupane na krevetu

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramSplitska pjevačica Lidija Bačić snima novi spot i dijeli provokativne fotografije na svom Instagram profilu. Lidija kao činovnica, Lidija kao plesačica, a onda i raščupana i polugola na svom krevetu.


Dok Lidija radi i snima punom parom, obožavatelji u sitom ritmu oduševljeno komentiraju puput »Da mi je bit taj krevet«, »čekamo novi album #revolucija«, »divna si«…


Prisjetimo se kako je nekad Lidija govorila upravo suprotno, osuđujući kolegice koje kad snime novi spot objavljuju »gole i degradirajuće slike«:
– Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati… to što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv – ne znači da bi i ostali to sebi dopustili. Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika… ne pišite kao bez mozga: “Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti”… “Skini se gola kako se slavna kolegica skinula”…”Sve ste vi iste”… Nismo!”Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe… ali i ništa manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata.


Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći… kao i mnoge kolegice… Zato… otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu. Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca..- izjavljivala je i pisala nekad pjevačica.