Bella Thorne

Lijepa glumica prekinula vezu s youtubericom: ‘Nismo više zajedno, prestanite me ispitivati’

P. N.

FOTO: Instagram

FOTO: InstagramNakon nekoliko mjeseci spekulacija, glumica Bella Thorne je na Twitteru objavila kako ona i YouTuberica Tana Mongeau više nisu u vezi. 


– Tana i ja više nismo zajedno, molim vas da prestanete ispitivati – zamolila je zvijezda svoje sljedbenike.


Isto tako, Tana je komentirala:
– Volim je zauvijek, ne shvaćam što je tu uvrnuto. Ona je zauvijek promijenila moj život. Nemojte govoriti o tome … Nema negativnosti.Mediji su djevojke često optuživali da je priča o vezi samo PR, no Tana se nije ustručavala komentirati i javno iznijeti svoje osjećaje:


– Za mene je to bila trenutna ljubav, trenutna zaljubljenost, trenutačna opsesija, a cijeli moj život postao je Bella, Bella, Bella…Na njihovu prvu godišnjicu, Tana je podijelila emotivnu objavu na svom Instagramu hvaleći svoju djevojku:


– Ono što je počelo s virusnim ljubljenjem pretvorilo se u ljubav mog života … Upoznala si me sa svojim cijelim svijetom, ostvarila najluđe snove.


Unatoč dubokim međusobnim osjećajima, obje su žene nastavile družiti se s drugim muškarcima, a Bella je naposljetku stupila u ozbiljnu vezu s Modom Sunom.Tana je priznala kako je u početku postojala neka “napetost”, ali je postupno prelazila preko tih osjećaja. Na kraju, Tana je prihvatila Moda kao bliskog prijatelja.


Za Noć vještica ​​čak je koordinirala njihove zajedničke kostime.


Nejasno je zašto se par raspao, ali Tana je na Twitteru napisala kako će biti sretna sve dok je i Bella sretna.