Elton John

Legendarni glazbenik je prvi znao za Megxit: Doznao je i prije same kraljice

P. N.

FOTO/Commons Wikimedia

FOTO/Commons Wikimedia

Glazbenik je bio "oslonac" kraljevskom paru.Sir Elton John je znao za odlazak princa Harryja i Meghan Markle prije nego je to doznala sama kraljica, prenosi Page Six.  Glazbenik je bio “oslonac” kraljevskom paru dok su debatirali o vlastitoj budućnosti, razgovarajući svakodnevno prije nego li su objavili svoj plan o povlačenju s dužnosti. 


John je bio vrlo blizak prijatelj s pokojnom princezom Dianom. 


“On je inspiracija, gotovo pa majčinska figura”, kazao je jedan izvor o povezanosti para s glazbenikom. “Sami su donijeli oduku, ali on je rame na koje su se mogli nasloniti i koje ih je slušalo dok su pričali o svojim planovima”, dodao je izvor.
Izvor blizak glazbeniku kaže da je John kraljevskom paru bio oslonac: “Iako im nikada ne bi kazao što da rade, slušao ih je i podržavao.”


Glasnogovornik pjevača je kasnije britanskom The Postu kazao da mu je situacija svejedno stigla kao iznenađenje. 


“Prvo što je Elton čuo o detaljima Harryjevih i Meghaninih planova, bilo je kada su to objavili na svom Instagram profilu”, kaže


Predstavnik je The Mirror kazao da “Elton podržava činjenicu da su Harry i Meghan preuzeli kontrolu nad vlastitim životima”.


“Brine o njima i njihovoj obitelji i potpuna je podrška za svaku odluku koju par napravi, znajući da su ih napravili sami, bez izvanjskog utjecaja i imajući na umu vlastitu budućnost, sreću i dobrostanje”, zaključuje.