Skupocjena kombinacija

Kylie Jenner torbu od 12 tisuća dolara uskladila s – bojom kose

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Jenner je pozirala odjevena u pripijenu haljinu životinjskog uzorka.Kylie Jenner slavi početak nove godine, novim izgledom. Milijarderka je ovih dana na svom Instagram profilu obožavateljima pokazala najnoviju promjenu na svome tijelu. Riječ je o novoj boji kose koja je mnoge iznenadila.


Jenner je pozirala odjevena u pripijenu haljinu životinjskog uzorka s potpisom Miasie Wilen, a torbu žute boje je uskladila s jednakom bojom perike.


Cijena njezine mini torbice iznosi 12,500 dolara, a riječ je o Stalveyjevom modelu “Trapezoid 1.55 Mini” torbici, načinjenoj od krokodilske kože, prenosi Page Six.
Njezina je fotka na Instagramu brzo prikupila više od osam milijuna “lajkova”, a u opis je stavila: “Yummy”. Među prvim komentarima se našao onaj od Hailey Baldwin – Biber koja je kratko napisala “Da”.


Moguće je da se Kylie u opisu referirala na naslov novog singla svog prijatelja Justina Biebera, pa stoga ne čudi da je prva komentirala baš njegova supruga.


Najmlađa pripadnica obitelji Kardashian-Jenner nije jedina koja ide poprilično ekstremno da bi uskladila čitavu kombinaciju. 2018. godine, njezina sestra Kim, iznajmila je neonsko zeleni Lamborghini, čisto da joj se “složi” s perikom jednake boje prilikom putovanja u Miami.