Opet!

Malčice je pretjerala: Kylie Jenner kritiziraju zbog photoshopa i to na neobičnom mjestu

S.M.

Kylie Jenner/Instagram

Kylie Jenner/Instagram

Novi dan, novi photoshop fail u životu mlade milijarderke.Kylie Jenner rijetko kada objavi fotku na Instagramu bez da njezini obožavatelji pronađu dokaz o uređivanju te fotke, odnosno popularni photoshop fail.


Iako su neke njezine fotke promijenjene poprilično bizarno pa se vidi, primjerice, zakrivljeni zid, nekada je ipak riječ o sitnim detaljima koji ne promaknu najoštrijem oku.


Kylie Jenner je tako objavila niz fotki na kojima uživa na kauču u bijelom kombinezonu sa kompletnim make-upom i frizurom. Ekipa na Instagramu vrlo je brzo primijetila da drugu fotku krasi njezin prst pomalo neobičnog izgleda.


A onda su krenuli komentari.


“Mislim da je ovaj prst fotošopiran”, “Fotošopirano kao i sve”, “Zašto je sve ispalo tako glatko” i “Ovaj prst izgleda neobično”, samo su neki od njih.


Ne može se osporiti korištenje filtera za obradu fotki (realno, Instagram), ali moramo priznati da joj je prst doista pomalo neobično ispeglan.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kylie ? (@kyliejenner)

No, usporedimo li ovu fotku s njezinom nedavnom u bikiniju kada je doista očito “uredila” i sebe i rub bazena iza sebe, onda je ovaj prst praktički zanemariv detalj.