Kraljica Hrvatske

Krenula je potraga za novom vlasnicom najljepše krune Hrvatske: Evo kako se prijaviti

P. N.

FOTO/Promo

FOTO/PromoPrvi regionalni izbor već je tradicionalno natjecanje za Kraljicu Zagreba koje će se održati u K.D. Vatroslav Lisinski 08.05.2020., Kraljica Jadrana održati će se 04.07.2020., dok je finalni izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta rezerviran za 10.12.2020. u prekrasnom Rovinju.  


Ovo je jedinstvena prilika za pokazati svijetu da uz ljepotu, postoje i druge mnogo važnije kvalitete koje krase Kraljicu. Sudjelovanjem na Kraljici Hrvatske pruža se prilika za stvoriti poznanstva s djevojkama iz cijele Hrvatske, sklopiti nova prijateljstva, putovati i upoznati nova mjesta, ljude i običaje.


Štoviše, tu je šansa za nove poslovne mogućnosti. Biti dio ovog projekta velika je čast i predivna uspomena koja ostaje za cijeli život. Prijavom na ovaj izbor za svaku djevojku kreće nezaboravna avantura jer tko zna, možda ste to upravo Vi i pred Vama je prilika da pred svijetom predstavljate Hrvatsku.
Prijaviti se možete putem službene web stranice na liku (https://www.kraljica-hrvatske.hr/) ili direktno na prijavnici (https://www.kraljica-hrvatske.hr/prijavi-se/) nakon čega slijedi poziv na casting te početak samog natjecanja za Kraljicu Hrvatske.


FOTO/Promo


FOTO/Promo