Dita Von Teese

Kraljica burleske na turneji po Australiji: Nikad nisam mislila da ću biti slavna

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Osim što koristi kreme za sunčanje, ljubiteljica je kozmetičke linije La PrairieDita Von Teese, 47-godišnja kraljica burleske, trenutno je na turneji u Australiji i Novom Zelandu.


Pjevačica i zabavljačica prvi je put na turneji na južnoj polutki i svakom danom osvaja sve više novih obožavatelja.


U nedavnom interviewu 47-godišnja umjetnica je otkrila i tajnu svojeg savršeno porculanskog tena i otkrila koje kreme koristi i kakvu njegu provodi.

Njezin režim ljepote iznenađujuće je jednostavan.


Osim što koristi kreme za sunčanje, ljubiteljica je kozmetičke linije La Prairie.


Švicarski luksuzni brand za njegu kože poznat je po svojim hidratantnim sredstvima, serumima i esencijama, te svojstvenim formulama protiv starenja.Kad je dekorativna kozmetika i »look« u pitanju, Dita je pobornica porculanske baze, tamnih stiliziranih obrva, »krilatog eyelinera« i naglašenog crvenog ruža na usnama.


Njezin retro stil odijevanja na sceni vjeran je visokim potpeticama s potpisom Christiana Louboutina i maštovitom donjem rublju.Zvijezda burleske prošle je godine za britanski The Guardian kazala kako nikada nije pomišljala na slavu, te da to ne radi kako bi bila slavna, već da je za nju burleska mjesto alternativnog feminističkog pokreta.


– Nikada nisam mislila da ću postati poznata. To sam počela raditi jer je bilo zabavno, »cool« i zato što nitko drugi nije radio.