Kylie Jenner

Kostim preslatke Stormi Webster: Za Noć vještica, maskirala se u svoju poznatu mamu

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Fotografija je prikupila više od devet milijuna "lajkova", a mnogi su komentirali da je Stormi preslatka. Kćerkica svjetski poznate Kylie Jenner (22), Stormi Webster, za Noć vještica je bila maskirana u svoju mamu. E! prenosi da je malena Stormi kopirala izgled svoje majke kakav je Kylie pokazala na ovogodišnjoj Met Gali.


Tako je jednogodišnja Stormi pozirala u haljini boje lavande s pernatim detaljima, dugačkom perikom i dijamantnom torbicom. Originalni styling u kojem je Kylie prošetala crvenim tepihom sastojao se od slične Versacijeve haljine, kristala Swarovski i nojevog perja. 


“Moja beba!!! Ne mogu ovo izdržati!” napisala je Kylie na svom Instagram profilu objavivši nekoliko fotki malene Stormi. 
Fotografija je prikupila više od devet milijuna “lajkova”, a mnogi su komentirali da je beba Stormi preslatka. 


FOTO/Kylie Jenner, Instagram


FOTO/Kylie Jenner, InstagramVezano uz dugačku haljinu koju je Kylie odjenula za Met Galu, u intervjuu je za Vogue izjavila da ne želi žaliti zbog svojih modnih odabira.


“Ne želim pogledati svoj tadašnji odabir i reći – da sam barem imala kraću kosu, ili – da ju barem nismo obojili. Vrlo teško donosim krajnje odluke jer vidim mnoštvo različitih vizija. Pokušavam ne biti pod stresom zbog toga. Više sam onako – okej, pratit ću instinkt. Nadam se da će biti u redu, dobro ću to nositi”, kazala je mlada reality zvijezda i poduzetnica.