Riješio se "tata-tijela"

Komičar iznenadio društvene mreže isklesanim tijelom: Više ne liči na Borata

P. N.

FOTO/Sacha Baron Cohen, Instagram

FOTO/Sacha Baron Cohen, Instagram

Mnogi su obožavatelji ostali iznenađeni glumčevom novom tjelesnom linijom.Isla Fisher je nedavno čestitala svom suprugu, Sachi Baron Cohenu na njegovoj nominaciji za Zlatni globus. Fisher je čestitku napisala kraj video snimke na kojoj njezin suprug trenira tijekom priprema za ulogu u seriji “The Spy”. U Netlixovoj seriji, Cohen utjelovljuje Elija Cohena, izraelskog službenika koji postaje tajni agent, prenosi Page Six.


“Tako sam ponosna na mužića, @sachabaroncohen je nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u limitiranoj seriji”, napisala je Fisher u objavi na Instagramu. “Naporno je radio za svoju ulogu u “The Spy”, rješavajući se ‘tata-tijela’ i učeći tri dijalekta, uključujući sirijski te živeći u Casablanci, ostajući u liku tijekom četiri mjeseca snimanja. Ova čast se dijeli s obitelji Elija Cohena, hvala što ste mu dali da priču prenese na ekrane”, dodala je Fisher.


Mnogi su obožavatelji ostali iznenađeni glumčevom novom tjelesnom linijom. Mnogi su se prisjećali popularnog ‘tata – tijela’ kojeg je Cohen demonstrirao u “mankiniju” glumeći Borata u komediji iz 2006. godine – “Borat: učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan”.
Glumica Courtney Cox je u komentarima napisala “Yes Sacha!!!”, a komičarka Chelsea Handler je dodala: “Važno je da svi shvatimo kako je Sacha zapravo seksi”. 


“Mislila sam da je Sacha sretan muškarac, ali nakon ovoga… ti si sretna žena!!!”, napisala je jedna korisnica u komentarima na Instagramu.