Sestrin bivši

Kim Kardashian odlučila prekinuti obiteljsku dramu: “Jedva čekam da slavimo zajedno!”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Usprkos mnogobrojnim Tristanovim preljubima, on i Khloe odlučili su biti u dobrim odnosima zbog njihove kćeri TrueU obitelji Kardashian više nema drame. Iako je Kim Kardashian bila u velikim svađama s bivšim partnerom njezine sestre Khloe, sada su očito ipak izgladili sve probleme. 


Kim je na svojem Instagram profilu srdačno čestitala Tristanu Thompsonu njegov 29. rođendan. 


– Sretan ti rođendan! Navijam jako za tebe danas, jedva čekam da uskoro slavimo zajedno! – napisala je Kim na svojem Instagram profilu dodavši, kako je sama napisala, jedinu zajedničku fotografiju koju imaju, kao i onu na kojoj Kim navija za Tristana na NBA utakmici. 
– Ludo je kako je ovaj svijet toliko bolestan da misli da bi Kim išla na utakmicu sa svojim suprugom samo kako bi vrijeđala Trueina oca – kazala je Khloe nakon što su se mnogi počeli čuditi zašto je Kim uopće navijala za Tristana na toj utakmici, s obzirom na sve što je napravio njezinoj sestri. 


Usprkos mnogobrojnim Tristanovim preljubima, on i Khloe odlučili su biti u dobrim odnosima zbog njihove kćeri True, pa će tako vjerojatno i zajedno proslaviti njegov rođendan.