Kakva ideja

Kim Kardashian i Kanye West otkrili ime koje su umalo dali sinu: Srećom po dijete, predomislili su se

P. N.

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

Ako niste nikada čuli za ovo ime, ne osuđujemo vas jer sto posto niste jedini.Za sve koji javno ili potajno prate jednu od najpoznatijih reality emisija “Keeping Up With the Kardashians” ova je sezona vremenski potpuno luda. Jedan dan smo o nečemu iz najpoznatije reality obitelji na svijetu čitali, a sada to ponovno proživljavamo zbog nove sezone. 


U sadašnjosti, Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West pozdravili su četvrto dijete u obitelji ovog svibnja. U novim epizodama “KUWTK”-a tek sada doznajemo kako su se Kim i Kanye dosjetili imena njihova sina Psalma. Iako je ime jedinstveno i već smo pisali o tome otkuda im inspiracija, mnogima je bilo neobično. Gledajući posljednje epizode serije, nameće se zaključak da je njihov sinčić još i “dobro prošao” što se tiče imena.


Naime, otkriveno je da su supružnici svoju bebu htjeli nazvati – Ye. Ako niste nikada čuli, ne osuđujemo vas jer sto posto niste jedini. “Ye” je nadimak kojeg Kanye West koristi na Twitteru.
“Kimberly, kako ste se odlučili za ime Psalm?”, upitala je mamager Kris u spomenutoj epizodi. “Jer mu je ime trebalo biti Ye. Kanye nije bio oduševljen jer ‘Ye’ ne znači ništa, a Kylie je nazvala u zadnjem trenutku i rekla – ne, Psalm i Saint zajedno super zvuče. Klinci ga sada zovu Psalmye”, objasnila je Kim. 


Kris je prethodno objasnila da je Psalmovo ime referenca na “jednu od knjiga Biblije, odnosno Starog zavjeta” te “odličan način za proslaviti njihove osjećaje. On je takav blagoslov i savršen je. Jednostavno je presladak”, objasnila je Kris, a prenosi Cosmopolitan.