Povijest se ponavlja

Khloe Kardashian (ponovno) ostavila Thompsona: Košarkaš ju istovremeno prevario s tri žene

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Novi dan, nova afera košarkaša koji čini se, još nije shvatio da se to u vezi ne radiStara je narodna – ako vas prevari jednom, prevarit će vas opet. Vjerujući u druge šanse, mnogi su skloni prijeći preko prijevare i ponekad se nakon takvih teških trenutaka u vezi doista stvari poprave. Nažalost, takvi rezultati su u malim postotcima.


Khloe Kardashian nije Tristanu Thompsonu oprostila jednom nego više puta. I čini se da ju je on opet prevario, ako je vjerovati natpisima američkih tabloida koji se nedavno bave istraživanjem ove teme.


THG prenosi da je tridesetogodišnji Thompson viđen kako u spavaću sobu ulazi sa tri žene tijekom partyja u Los Angelesu. Party je organizirao Drake u jednoj vili, a igrač Boston Celticsa zabavljao se s domaćinom, Diddyjem i Chrisom Brownom.
Izvori kažu da je bio odličnog raspoloženja te da je bio željan tulumarenja. E! piše da je viđen u društvu nekoliko djevojaka, a zatim je s njih tri otišao u privatnu sobu. Dodaje se i da je konzumirao alkohol do ranih jutarnjih sati.


Iako niti Khloe niti Tristan nisu javno potvrdili da je razlog njihova prekida (ponovno) prevara, izvor kaže: “Proteklih su tjedana pokušavali raditi na vezi, ali Khloe mu je rekla da je izgubila povjerenje i u njega te da se veza ne može popraviti. Trudila se, ali na kraju se osjećala previše izdanom. Gotova je s time i kaže da se više neće vraćati na staro.”


Izvor je potvrdio i da se par proteklih dana vidio nekoliko puta jer zajednički odgajaju svoju trogodišnju kćerkicu True, ali da više nisu u romantičnom odnosu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)