Oštri komentari

Khloe Kardashian na meti korisnika društvenih mreža zbog skandaloznog natpisa na majici

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Komentari na društvenim mrežama su podijeljeni, ali većina osuđuje Khloe zbog natpisa na njezinoj majici. Khloe Kardashian(34) je nedavno bila glavna tema na društvenim mrežama. Razlog ovoga puta nisu bile provokativne fotke, nego fotka majice koju je objavila na svom „Instagram storyju“. Majica nosi naslov „Love Thy Neighbor“, a ispod se nabraja kakvi nam sve mogu biti susjedi.


„Voli svog susjeda“ u teoriji ne zvuči loše jer se ispod naslova izražava ljubav prema „crnom susjedu, muslimanskom susjedu, gej susjedu, bijelom susjedu, kršćanskom susjedu…“.


Problem je predposljednja rečenica u nabrajanju. Naime, među posljednjim naslovima se nalazi i redak: „Thy Racist Neighbor“. Komentari na društvenim mrežama nakon njezine objave nisu izostali, jer ju je javnost prozvala da nosi „rasističku majicu“. 

No, u moru negativnih komentara, pronašli su se i pozitivni. Jedan komentar je stao u obranu Khloe, riječima: “Zar ljudi više ne vjeruju u ljubav prema neprijateljima? Voljeti nekoga ne znači da podržavaš ono što govore ili za što se zalažu. Ako nekome tko radi nešto krivo pokažeš ljubav, to je jedini način na koji oni mogu vidjeti istinu i svijetlu. Mržnja ne pobjeđuje mržnju, već ju pobjeđuje ljubav.”