Majčinski problemi

Kate Middleton priznala kako se osjećala “izolirano” nakon rođenja prvoga djeteta

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kate je priznala kako se osjećala "izolirano" kada je rodila Georgea, a s obitelji je tada živjela na otočiću Walesa dok je William radio kao pilot kraljevskih zračnih snagaKate Middleton provela je prije dva dana cjelodnevnu turneju po Ujedinjenome Kraljevstvu tijekom čega se dotakla i majčinskih tema. 


U Cardiffu se zaustavila kako bi posjetila “Ely & Caerau Children’s Centre” gdje je razgovarala s roditeljima o njihovim iskustvima, ali je i podijelila vlastita roditeljska učenja koja stječe svaki dan odgajajući svoje troje djece – princa Georgea, princa Louisa i princezu Charlotteu. 


Kate je priznala kako se osjećala “izolirano” kada je rodila Georgea, a s obitelji je tada živjela na otočiću Walesa dok je William radio kao pilot kraljevskih zračnih snaga. 
– Lijepo je vratiti se u Wales. Pričala sam s nekoliko majki danas kako je dobro što postoje ovakvi centri. Kada sam ja došla s malenim Georgeom otok je bio izoliran, nisam imala obitelj blizu, a William je radio noćne smjene. Da sam barem imala centar poput ovog danas – priznala je Kate britanskim medijima. 


Kate i William živjeli su u Angleseyju do 2016. godine kada su se odlučili preseliti u London kako bi mogli postati aktivniji u obavljanju kraljevskih dužnosti. 


Kate je također priznala kako je izolacija problem mnogih obitelji jer su mnogi obitelji sada raširene po svijetu.