Promjena imidža

Kardashianka odustaje od golotinje? “Ne mogu listati Instagram pred djecom”

P. N.

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

Osim što je poslušala supruga i sama se zapitala u kojem smjeru želi ići. 



Kim Kardashian-West je poznata po mnogočemu, ali oduvijek se isticala njezina želja i volja za objavljivanjem golišavih fotki. Od minijaturnih bikinija, uskih i kratkih haljina do kompletno golih fotografija, Kardashianka ih je kroz godine objavljivala sve.


Čini se da osnivačica kompanije KKW Beauty i SKIMS, ostavlja golišave dane iza sebe i okreće se budućnosti te odvjetničkoj karijeri. Harper’s Bazaar prenosi da je Kardashianka izjavila kako posljednjih mjeseci drugačije gleda na te golišave fotke.


“Ne znam je li to posljedica mog muža koji je rekao da ponekad previše seksi jednostavno ubije želju i da mu to nije ugodno. Slušam ga i razumijem ga. No, na kraju dana, uvijek mi da slobodu da budem tko želim i radim što želim. Shvatila sam da ne mogu listati Instagramom ispred svoje djece, bez da se pokaže neka potpuno gola fotografija. A ja sam tome definitivno pridonijela”, kazala je Kardashianka.




Kardashian je shvatila i da bi njezina nova odvjetnička karijera mogla biti u potpunoj suprotnosti s golotinjom koju objavljuje na internetu. “Mislila sam si, okej, sad sam u Bijeloj kući, a drugi dan poziram u nekom ludom bikiniju. I razmišljala sam o tome da se nadam kako oni to neće vidjeti. Jer se moram vratiti drugi tjedan”, zaključuje Kardashian.